Fix EU

Szakmai műhelyek

Integrált szakmai együttműködések

Projektünk alapvető célja a humán közszolgáltatások fejlesztése. E cél elérésének egyik eszköze az integrált szakmai együttműködések kialakítása a projekt célterületén. A projektben a humán közszolgáltatók közötti együttműködések fejlesztése érdekében kétféle tevékenység tervezett. Egyrészt szakmai műhelyalkalmak, másrészt szakmai konferenciák megszervezésére kerül sor. A projekt hozzá kíván járulni az egyes humán közszolgáltatásokban dolgozók képzettségének javításához, ezáltal is fejlesztve az általuk ellátott szolgáltatások minőségét és hatékonyságát.

Szakmai műhelyek:

A műhelyfoglalkozások célja a helyi/területi humán közszolgáltatásban dolgozó szakemberek közti információcsere, koordináció és szakmai együttműködés erősítése. Az ilyen jellegű események a humánszolgáltatásban dolgozók számára a szakmai fejlődés, elmélyülés és a kollégákkal történő esetmegbeszélés, eszmecsere fontos terepe. Évente 5 db szakmai műhelyalkalmat bonyolítunk le, a projekt során összesen 15 alkalom kerül megszervezésre.

A projekt kezdeti szakaszában együttműködési megállapodásokat kötöttünk a célterületen működő humán közszolgáltatókkal (egészségügy, közművelődés, szociális szféra, közigazgatás, köznevelés), amely garanciát jelent számunkra a projekt teljes időszakában való hatékony együttműködésre, közös cselekvésre.

Gyors üzenet

    Kérem adja meg a keresett kifejezést

    Shopping Cart